‹ Se alle nyheder Thomas Forslund Mendez, tekniker hos CERTEGO.

"Servering af te, nødder og slik" – sådan er det at arbejde som tekniker hos CERTEGO

13. september 2024

Thomas Forslund Mendez har base på kontoret i Västerås, men har også arbejdet i filialerne i blandt andet Örebro og Enköping.

For serviceteknikeren Thomas Forslund Mendez er muligheden for at rejse og arbejde andre steder blevet en vigtig del af hans tid hos CERTEGO. Med en baggrund inden for service og teknik startede Thomas sin karriere hos os på kontoret i Västerås. Siden da har han arbejdet i flere byer rundt om i Sverige, fra Enköping til Eskilstuna og Västra Frölunda.

Thomas' første tur gik til Enköping. En mindeværdig oplevelse derfra var, da Thomas skulle skifte en cylinder på en grusgrav.

"Da jeg var færdig, havde nogen sat en hængelås på porten. Låsesmeden blev låst inde! Efter en time kunne en fyr komme og redde mig," fortæller Thomas Forslund Mendez.

Selvom Thomas startede med at blive låst inde, synes han det sidenhen har været perfekt, når der har været mindre opgaver i Västerås.

En anden opgave han særligt husker er, hvor en mand i Västerås var meget taknemmelig for det udførte arbejde. "Jeg var hjemme hos en kunde, som spurgte, om jeg ville have noget at drikke eller et stykke frugt. Jeg takkede nej tre gange, men da jeg var færdig, viste han mig et dækket bord med te, nødder og slik. Jeg havde jo ikke tid til at blive længe, men jeg tog en småkage og fik en lille pause med ham," fortæller Thomas.

At arbejde på andre lokationer betyder, at Thomas ofte samarbejder med kolleger fra andre filialer. Han understreger vigtigheden af samarbejdet for at lykkes med opgaverne, især når man befinder sig et nyt sted. Denne følelse af fællesskab har styrket Thomas i hans rolle og givet ham en dybere forståelse for servicefaget.

"Uanset hvor man kommer hen, er der altid støtte fra kollegerne. Alle hjælper hinanden," fortæller Thomas.

En kollega, der har hjulpet Thomas i hans arbejde, er teknikeren Anders Elving. "Som ny i branchen har det været uvurderligt at have støttende kolleger omkring sig. Anders har hjulpet mig utroligt meget, og jeg er meget taknemmelig for alt det, jeg har lært af ham," siger Thomas.

Tak for det fantastiske arbejde, Thomas!

‹ Se alle nyheder